Pages

Wednesday, August 03, 2011

Antara rumahtangga dan mata duitan

I notice kalau tengok iklan kat any sidebar be it at any blog or even mainstream newspaper, majority are yelling things like 'cari mudah menjadi jutawan' and 'rahsia rumahtangga bahagia'.
Everybody knows what they meant kan? Apa lagi kalau bukan quick income-get rich scheme. Yg lagi satu tu no komen la. I'm not sure sebab its not solely adult contents, kdg2 ada jugak bahan2 nasihat

Wat come to my mind is 'were these the major concern of us malaysian?'
- Higher income (irregardless of how it was generated - halalan toyyiban letak tepi,
- good sex?

So we do have problem then?



Sent from my BlackBerry® wireless device.

1 comment:

pizli said...

Takpelah tak kaya janji bahagia dan yang penting HALAL!