Pages

Tuesday, May 31, 2011

ramdom

sekarang macam tak berapa best nk wat review kedai makan sebab cable hp taktau pi mana dan saya malas nk cari serta saya juga sudah malas mau camwhore ditempat awam. review pasal makanan tentulah akan kurengg jika tiada gambar. macam org sesema tidak dapat menghidu bau tomyam manakan tahu sedap atau tidaknya.

JADI  !   (tiba-tiba meninggi suara dengan bersemangat)

saya rasa lebih perlu saya beli kamera lumix baru berbanding blackberry.
mungkin saya akan beli henfon samsung sahaja.

tp minggu depan saya akan menjadi satu-satunya peserta konferen yg masih memakai henfon sony ericson K8101 yang ada masalah charger.

2 comments:

pizli said...

Cuba tengok Nokia N8..

Anonymous said...

eleh... kan dah ada bb tu... ngehngeh
- jj