Pages

Thursday, May 12, 2011

i love you mushy mushyyyy

anak dara ai tu kan, pantang org cakap ' ilove you' je mula la nk buat muka 'eiiii tak maluuu!'
sebab i love tu utk pengantin org kawin je, dia kata lah.
kalau mummy kiss abak pun tak berapa nk buleh
sebab pengantin je buleh  kis kiss ni.
mummy dan abak dah tak pengantin dahh..

satu hari balik sekolah dgn selamba dia citer
'tadi kan, kat sekolah aisyah tido, pastu kan (dia ni mmg ckp byk sgt 'kan' nye) si adam tu (haa lagi satu skrg kalau ckp pasai org lain mesti nk ckp 'si' siapa siapa) pegang tangan aisyah.. bercintaa..'
amboiii kauu..
ok mami kontrol sedaya upaya, sebab nk korek rahsia lagi
dgn muka inesennya mami tanya 'so?'
'aisyah bukan bercintaaa pun, aisyah tak suka adam tu la..'
oo.. so aisyah suka siapa?
'aisyah suka .. haziq'
aisyah bercinta dgn haziq ke?
TAK LAAAA!! aisyah kawan2 je..

hehe
at least she knows its not okay to cinta2 ni.

2 comments:

pizli said...

Hahaah siap ada yang tak suka and yang suka tu heheh..

CidaZam said...

hahaha... mak long dah kena sedas... hahah