Pages

Thursday, July 14, 2011

ART TIME

budak2 ni mmg suka main conteng-conteng, kaler-kaler



dan oleh kerana tempat feveret utk menunjukkan bakat adalah dinding rumah, terpaksa la kitorang  belikan beberapa options lain :

1.magnetic board.
senang. abis kaler buleh padam.
tak perlu supply kertas byk2. rumah pun tak sepah. mami pun hepi


tapi kadg2 kesian pulak. so hari tu pegi ikea belikan kaler sorg satu dan kertas satu rim. haa kaler ler sesuka hati korangg..

umar pun suka gak. paling dia suka kalau kakak2 dah kemas kaler letak kat dlm box tu, umar mesti nk sepahkan balik. hiburan sungguh.
pastu kena marah dgn kakak2

Umar jgn sepah tau!! penat kaklong kemas!

Aliya kalau dah konsentret mmg tak pandang kiri kanan.
cuma perlu sebut 'JOM!'

abaikan catatan hiroglif di belakang itu. karang nk raya aku cat ler. dah pilih kaler dah. rasa mcm nk cat kaler kelabu. sungguh in rasanya kaler itu.

3 comments:

pizli said...

Hahahah tak payah cat pun takpe, tunggu semua dah besar baru cat hehehe.

CidaZam said...

ayo! itu Umar macam faham kena marah dengan kak long dahhh... kak ngah??? gue tak campur... umar kacau siap! hahah

Che Ta said...

umar mmg dengar cakap kaklong dia, dgn kakngah je mmg pantang kena sentuh sikit mesti dia nk jerit, mcm rimas sgt2 hahaha

kalau tak cat rumah macam 'semak' hati perut mummy ni ehh.. hehe