Pages

Tuesday, October 16, 2012

Apek minang

dalam dok redho jadi bahan ujikaji kakak2 atau model sambilan bila kaklong nk belajar 'set' rambut atau main mekap2, "Umar masih tegap mencirikan boyish featuresnya sebagai jatidiri lelaki sejati haha

dia ni kalau main bola je manjang tangkap bola pastu jatuhkan diri ala-ala goalie..

so khairul fahmie.. (ehem)..anda ada 10tahun je lagi sebelum hero malaya baru ni naik eh.
masa tu 'apek' look mungkin dah tak berapa nak in, MMS (minang+mami+siam) will be the new sage.. true blood gitu..hahaha

err.. ada sapa2 nk sponsor kasut tak? :-p

1 comment:

Pizli Mat Wazip said...

Takdela kasut bola untuk budak kecik kalau tak dah lama saya sponsor hahaha.