Pages

Friday, September 28, 2012

free style

sebenarnya saya sedang mencari kabinet siap bersinki untuk dapur untukmenggantikan sinki yg sedia ada.
pernah jumpa di kedai perabot di kedah nunn..tapi di area2 selangor ini belum lagi.
selama ni pun dok melilau dia kawasam sg buloh je pun hehe
 rupa dia macam kabinet dapur biasa freestanding yg kita beli kat kedai perabot tu..
cumanya top dia ada sinki.

lebih kurang camni lah



tapi ni pesen mahal lah..

saya nak yg biasa2 je..

agak2 kedai perabot hashim tu ada jual tak eh?
kat vseng jaya takde pulakk..

2 comments:

pizli said...

Kalau jumpa please inform saya ye. Saya pun cari. Terima kasih in advance.

Che Ta said...

kalau ada bajet boleh tanya kontraktor yg buat kabinet dapor. diorang ni byk kontek.
kat ikea mmg ada, tapi mahal lah, dan tak match dgn kabinet sedia ada haha

option lain - kabinet tin yg mcm kentin sekolah/ kedai mamak tu hehe. ini byk jual. boleh la kalau nak letak kat dapur luar.