Pages

Friday, February 10, 2012

Done!

Ya setepat gerak rasa seorang ibu, telah nyata dalam Loh Mahfudz adik baby selamat menjenguk dunia pada hari Selasa 7 Februari 2012 jam 11.29pm.
Berat cuma 1.9kg tapi suara cukup kuat menggegar alam! dan sebab belum cukup matang,baby kena masuk inkubator sampai dr kata okey.
Btw, perkembangan baby nampak baik, hari ke 2 dr sudah off kan oksigen sebab dia dah boleh bernafas sendiri.
Cuma mummy je masih blom boleh bagi susu. Susu mummy seciput je dik..sorry ya. Mummy tgh gigih pam ni, pagi tadi dpt dalam 6ml kot..cukupla sekali feed kau dik.. Mlm ni mummy pam lagi sambil layan Mohabbatein
Alhamdulillah produksi nampak meningkat. Esok boleh la hantar. Mlm ni abak kau balik lambat.. kesian dia penat. Tp satgi mummy tanya kot2 dia rajin nak p hantar mana tau kan.
Ok la adik.. Nama adik je mummy dgn abak belum sign kata putus lagi. Ni semua sebab abak kau byk skandel sgt dulu dan mummy tak rela nak panggil nama2 tu seumuq hidup mummy taww!!

2 comments:

pizli said...

Alhamdulillah.. Tahniah!

Puteri Satu said...

alahai cik zita... saya tak tahu cik zita peknen.. tetiba dah keluar sorang lagi... hahahaha.. jelez tol tengok orang beranak senang nih.. apapun tahniah dari saya... comey.. cam cik zita gak....